Több vagy kevesebb? Újra Fiatal Gazda Konferencia - Jelentkezési határidő 2015. január 30.

Az AGRYA 2015. február 27-én, pénteken szervezi meg hagyományos éves konferenciáját Budapesten. Az idei esemény alcíme „Több vagy kevesebb?”az agrár- és vidékfejlesztési támogatások szintjére utal. A Földművelésügyi Minisztérium és a Miniszterelnökség közreműködésével szervezett rendezvénnyel az AGRYA átfogó és részletes képet kíván adni a fiatal gazdáknak az előttünk álló időszak támogatási szabályozási kereteiről, finanszírozási lehetőségeiről. Így a rendezvény témái között szerepelnek a következők: közvetlen és termeléshez kötött támogatások, fiatal gazdák kiegészítő támogatása, az átmeneti nemzeti támogatások, a zöldítés, a piaci intézkedések, az agráriumot segítő pályázatos vidékfejlesztési támogatások, a fiatal gazda tematikus alprogram.

A rendezvény másik kiemelt témája az új földjogi szabályozás gyakorlati működésének bemutatása, az első tapasztalatok összegzése, valamint az állami földek haszonbérbe adása.

A rendezvényt Dr. Fazekas Sándor földművelésügyi miniszter nyitja meg.

A rendezvény előzetes regisztrációhoz kötött. A regisztráció határideje 2015. január 30., péntek. A regisztrációs lap letölthető a www.agrya.hu weboldalról. A rendezvényen korlátozott számú részvétel lehetséges. A jelentkezéseket érkezésük sorrendjében igazolja vissza az AGRYA. A lehetséges létszám feletti jelentkezők várólistára kerülnek. A várólistán szereplők 2015. február 13-ig értesítést kapnak, ha a részvételük biztosított. Évek óta túljelentkezés van ezen az eseményen, így érdemes igyekezni a jelentkezéssel.

A rendezvényhez kapcsolódóan, a szervezési önköltséggel azonos mértékű részvételi díjat kell fizetni. A személyenként 9.900,- Ft részvételi díj tartalmazza a kapcsolódó, helyben felmerülő összes költséget, beleértve az étkezés költségét is. A részvételi díjat a regisztráció visszaigazolásában megjelölt bankszámlára kell befizetni 2015. február 10-ig. A határidőben be nem fizetett részvételi díj esetén a jelentkező lekerül a részvételi listáról és helyére a várólistáról kerül be újabb résztvevő.

A rendezvényen - az AGRYA vendégei és tagjai kivételével - csak 40 év alatti, gyakorló gazdálkodók számára biztosított a részvétel.

További információ

AGRYA Országos Iroda
06 1 2704874 callcenter [at] agrya [dot] hu facebook.com/fiatal.gazda.agrya

http://www.agrya.hu/sites/default/files/downloads/fgk_2015_program_hirle...

http://www.agrya.hu/sites/default/files/downloads/konferencia_jellap_201...

 

Kapcsolódó dokumentumok

fgk_2015_program_hirlevel.pdf 144.29 kB pdf
konferencia_jellap_2015_web.doc 26 kB msword
Nyomtatóbarát változatPDF változat