Raiffeisen-Agro Magyarország – partner a mezőgazdaságban

Társaságunk, a Raiffeisen-Agro Magyarország Kft. a magyar mezőgazdaság kis-, közép- és nagy termelőit illetve vállalkozásait szolgálja ki az agráriparhoz kapcsolódó termékekkel, illetve széleskörű kapcsolati tőkével rendelkező termény kereskedőként segíti a gazdálkodókat a piacra jutásban és a nyereséges gazdálkodásban. Az agrárintegrátor vállalat az egész országot lefedő értékesítési hálózattal rendelkezik. Értékesítési csapatunk négy régióra osztva, az egész országot lefedi. 20 területi értékesítő segít a megfelelő fajták, hibridek kiválasztásában, a növényvédelmi és tápanyag-utánpótlási technológiák összeállításában. Mezőgazdasági gépalkatrész és gumiabroncs beszerzésben szakértő munkatársunk ad tanácsot a gazdáknak.

Input - átfogó mezőgazdasági szolgáltatás és szaktanácsadás
A Raiffeisen-Agro Magyarország Kft. több mint 20 növényfaj 80 fajtáját kizárólagosan képviseli hazánkban. Vetőmag portfóliónk folyamatosan bővül, így a legjelentősebb hazai kultúrákban (őszi káposztarepce, őszi kalászosok, hibridkukorica, napraforgó és szója) versenyképes saját tulajdonú, illetve forgalmazott fajtákat kínálunk.
Partnereink a gazdálkodásukhoz szükséges valamennyi input anyagot - vetőmagot, növényvédő szert, műtrágyát és gázolajat – beszerezhetik a Raiffeisen-Agro-nál területi képviselőinken keresztül, illetve telephelyeinken (Csongrád, Ikrény, Kerekharaszt, Szekszárd és Székesfehérvár).
Terményfelvásárlás
A Raiffeisen cégcsoport közel 30 millió tonnás termény forgalmával teljes körű szolgáltatást nyújt, az input értékesítésétől a termény felvásárlásáig. Az olajos magvak és gabonafélék teljes vertikumával kereskedünk, kiemelt fókuszban a kukorica felvásárlás áll.  Elköteleztük magunkat a Duna-szója program mellett, amely reményeink szerint lendületet ad a GMO-mentes szója termesztésének.

Nyomtatóbarát változatPDF változat