Tagfelvétel

A Szövetségbe a tagfelvételi kérelem kitöltésével lehet kezdeményezni a felvételt. A tagfelvételt segíti ha legalább 2 tag írásban is ajánlja a jelöltet. Az ajánlás azonban nem feltétele a tagfelvételnek.

A tagfelvételről az Elnökség dönt. A tagjelöltnek fiatalabbnak kell lennie 40 évnél és gyakorló gazdálkodónak kell lennie.

A tagfelvételnek további feltétele, hogy a jelölt már a tagfelvételi döntést megelőzően aktívan kapcsolódjon be a Szövetség életébe, látogassa a rendezvényeket, programokat. A Szövetség olyan személyeket akar a tagjai között tudni, akik aktív részesei lesznek a közösség életének. Passzív, közömbös, motiválatlan tagok nem segítik a fiatal gazda közösséget, az összefogást, a hatékony érdekképviseleti munkát, így rájuk nincs is szükségünk!

A tagfelvételi eljárás hosszabb időt - minimum 3-6 hónap- vesz igénybe. Ez idő alatt a jelentkező megkapja a szövetségi tájékoztató anyagokat és bekapcsolódhat minden olyan programba, amelynél nem feltétel a tagság. Ilyen megszorítás általában csak olyan programokkal kapcsolatosan van, amelynél jelentős anyagi eszközökkel támogatja a Szövetség a részvételt.

A tagfelvételről szóló döntés után a tag jogaival attól az időponttól élhet amikor befizeti a szövetségi tagdíjat.

Tagfelvételi kérelem letölthető innen, Word formátumban.

Bővebb információ az Országos Irodától kérhető.
Cím: 1138 Budapest, Váci út 134/C VI. em 28.
Tel: 06-1-3200429

Nyomtatóbarát változatPDF változat