Fiatal Gazda Konferencia - 2018. február 23.

JELENTKEZÉSI HATÁRIDŐ: 2018. január 29.
 
A 2018. évi Fiatal Gazda Konferencián áttekintjük a 2020-ig elérhető agrár- és vidékfejlesztési támogatásokat és elkezdünk részletesebben foglalkozni a 2020. után várható EU támogatási keretekkel. Megjelent a Bizottság javaslata a 2020 utáni közös agrárpolitikáról, a viták elkezdődtek, érdemes elkezdeni felkészülni a változásokra.

A rendezvény másik fő témája hogy az ágazathoz kapcsolódó üzleti szereplők hogyan látják a jövőt az átalakuló támogatási rendszer mellett.

A rendezvényen mutatjuk be először nyilvánosan a „Nemzeti minimum az agrár-nemzedékváltásért” címmel elkészített javaslatcsomagot. Egyben meghívjuk a parlamenti pártok agrár politikusait is egy vitára, hogy lássuk mire számíthatunk.
 
Részletes program a csatolmányban.
 
A rendezvényre a 40 év alatti fiatal gazdákat várjuk, hívjuk!
 
A rendezvényhez kapcsolódóan regisztrációs díjat - 13.900,- Ft - kell fizetni. Ez tartalmazza a rendezvény helyben felmerülő össze költségét, beleértve az étkezés költségét is.
 
A regisztrációs díjból kedvezményt kapnak azok, akik 2017-ben megfelelően regisztráltak és részt is vettek az AGRYA bármely eseményén. Számukra a regisztrációs díj 11.900,- Ft. Ennek érvényesítéséhez a kódot levélben küldi ki az AGRYA. A kedvezmény személyre szóló, a kód és a jelentkező személyének egyezését a regisztráció visszaigazolása során az AGRYA munkatársai ellenőrzik.
 
A regisztrációs díjat a jelentkezés visszaigazolása után, a visszaigazoló levélben szereplő számlaszámra kell befizetni. A regisztrációs díj határidőben be nem fizetése esetén a jelentkezést az AGRYA törli. A befizetett regisztrációs díj visszafizetésére nincs lehetőség.
 
További infók: 06 30 2304810
Rendezvény típusa: 
konferencia
Rendezvény helyszíne: 
Park Inn Hotel Budapest
Google térkép: 
Javascript is required to view this map.
Rendezvény programja:
fgk_2018_program_web.pdf
Rendezvény időpontja: 
Pén, 02/23/2018 - 09:30
Melléklet letöltése Melléklet megtekintése

Max 1000 karakter!

Max 1000 karakter!

Nyomtatóbarát változat