Hírek

Ha fiatal agrárvállalkozó vagy és szeretnél tanulni, fejlődni, akkor jelentkezz október 21-ig az Így neveld az álmaidat Programra!

/hirek/igy-neveld-az-almaidat-program-kezdo-fiatal-agrarvallalkozok-figyelmebe

Nemrég lezárult a jelentkezés a Vidék Kaland Programra. Ismét a lehetséges helyeket többszörösen meghaladó érdeklődő fiatal szeretne "kalandorkodni".

/hirek/tobbszoros-tuljelentkezes-videk-kaland-programra

Az AGRYA által szervezett Vidék Kaland Program keretében pályázaton kiválasztott városi fiatalok tölthetnek el egy hetet, munkával egy fiatal gazda által irányított gazdaságban. A Program célja, hogy megmutassuk hogyan élnek, dolgoznak a gazdák. Hogy az internetes sületlenségek mellett a valóság is megismerhető legyen.

/hirek/fiatal-gazdak-figyelem-jelentkezes-fogado-gazdanak

A vidéki élet, a mezőgazdaság iránt érdeklődő városi fiataloknak hirdeti meg az AGRYA a Vidék Kaland Programot. Aki 18-35 év közötti, városlakó és szívesen eltöltene egy hetet a nyáron egy fiatal gazdánál, az jelentkezzen a Programra! Ez a kezdeményezés lehetőséget ad arra, hogy a résztvevő belelásson abba, hogy hogyan működik egy gazdaság, milyen a gazdák élete, hogyan telnek mindennapjaik.

/hirek/indul-videk-kaland-jelentkezes-aprilis-18-ig

A Fiatal Gazdák Magyarországi Szövetsége – AGRYA és a Második Hullám Vidéki Ifjúsági Szövetség – MHVISZ az elmúlt évek során több kistelepülési ifjúsági közösségeket fejlesztő programot szervezett, hajtott végre. Ezek egyfajta összegzése a három éves EFOP támogatású „Vidéki fiatalok lendületben” címet viselő program.

A program részek...

/hirek/palyazati-felhivas-2019-kistelepulesi-muhelytalalkozok-szervezese

Sajtótájékoztatón számolt be az AGRYA a „Vidéki élet, fiatalok vidéken” program csomag részét jelentő Vesd bele magad! és Vidék Kaland program aktualitásairól.

/hirek/folytatodnak-az-agrya-videki-eletet-nepszerusito-programjai

A fiatal gazdák kezében van a vidék jövője – Dr. Nagy István volt a vendégünk

/hirek/fiatal-gazdak-kezeben-van-videk-jovoje-dr-nagy-istvan-volt-vendegunk

Az AGRYA a Nemzeti Agrárgazdasági Kamarával közösen ingyenes belföldi szakmai tanulmányutat szervez az agrár felsőoktatásban tanuló hallgatóknak 2019. április 12-14 között. A szakmai tanulmányútra pályázni kell. A jelentkezéseknél előnyben vannak azok a hallgatók, akik olyan intézményből jelentkeznek, ahol működik Egyetemi Fiatal Gazda Klub.

A tanulmányúton legfeljebb 30 fő részvétele biztosí...

/hirek/szakmai-tanulmanyut-agrar-hallgatoknak

A 2019. február 22-én tartott országos Fiatal Gazda Konferencia keretében partnerségi megállapodást írt alá a Fiatal Gazdák Magyarországi Szövetsége - AGRYA és a T-Systems Magyarország Zrt.

/hirek/t-systems-agrya-partnerseg-az-innovativ-magyar-mezogazdasagert

A JELENTKEZÉST LEZÁRTUK!

A Fiatal Gazdák Magyarországi Szövetsége - AGRYA kertészkedést kedvelő kisgyerekes családoknak elindítja a Vesd bele magad! Programot. Ennek, a jelenleg kísérleti programnak a keretében ingyenesen országosab 1000 vetőmag csomagot igényelhetnek a 6-12 éves gyerekek és családjuk.

/hirek/felhivas-vetomag-csomagok-kisgyerekes-csaladoknak