Axiál Gyakorlati Akadémia - 2012.05.23. - Beled

Az Axiál, az ország egyik legjelentősebb mezőgazdasági gép és hozzá kapcsolódó háttér szolgáltatás specialistájaként több mint másfél évtizede tart szántóföldi bemutatókat országszerte. A cél, hogy a mezőgazdasági gépet igazán a gyakorlatban, működés közben mutassák be a gazdáknak. Valós üzemi körülmények között, képzett és gyakorlott gépkezelők bevonásával több mint 30 gépkapcsolatot mutatnak be május 23-án Beleden, az Előre Mezőgazdasági Szövetkezet állattenyésztési telepén és a telep melletti szántóföldi területeken.

A bemutatón szereplő gépek alapján elsősorban a szarvasmarhatartásban dolgozó vállalkozások gépesítési igényeit tartották szem előtt,
A délelőtt 10 órakor kezdődő program szerint először a tápanyag utánpótlás, tarlómunkák, gabonavetés, növényvédelem és szálastakarmány betakarítás gépesítésére koncentrálnak. A délutáni telepi technológiákra összpontosító bemutatók során a trágya és takarmány kezelés mellett lehetőség nyílik a gazdaság és azon belül is az épülő 50 állásos Karusszel fejőház megtekintésére is.

 

További infromáció és részletes program elérhető itt:

http://www.axial.hu/esemenynaptar/axial-gyakorlati-akademia/hu

Nyomtatóbarát változatPDF változat