AXIÁL Gyakorlati Akadémia - 2013. május 16. Beled

Az ország egyik legnagyobb mezőgazdasági gép és hozzá kapcsolódó háttér szolgáltatás specialistájaként az Axiál Kft. lassan két évtizede tart szántóföldi bemutatókat országszerte.

Ez alatt az idő alatt csak megerősödött bennük, hogy mezőgazdasági gépet igazán a gyakorlatban lehet jól megmutatni, illetve megismerni. Egy gépből pedig a benne rejlő teljesítményt egy tapasztalt, a gépet valóban jól ismerő szakember tudja ténylegesen kihozni.

Az általuk életre hívott Gyakorlati Akadémia is az előbb említett alapokra épül. Valós üzemi körülmények között, képzett és gyakorlott gépkezelők bevonásával 18 gépet, illetve gépkapcsolatot mutatnak be május 16-án Beleden, az Előre Mezőgazdasági Szövetkezet állattenyésztési telepén és a telep melletti szántóföldi területeken.


A bemutatón szereplő gépek kiválasztásakor a szarvasmarhatartásban dolgozó vállalkozások gépesítési igényeit tartották szem előtt. A rendezvényhez ideális helyszínt biztosít - a fajlagos tejtermelési eredmények alapján - az ország legjobb tejtermelő cégei közé tartozó állattenyésztési üzeme.

A délelőtt 10:00 órakor kezdődő program szerint először a forgatás nélküli talajművelés takarmánytermelésben jól használható gépeire és gépkapcsolataira, majd a szálastakarmány betakarítás gépesítésére, a GPS vezérelt erő és munkagépekre összpontosítunk.

A délutáni, telepi technológiákra támaszkodó bemutatók során a trágya- és takarmánykezelés mellett lehetőség nyílik az állattenyésztési telep legújabb beruházásainak, azon belül is a tavalyi évben átadott 50 állásos karusszel fejőház megtekintésére is.

A programokon való részvétel érdekében, kérjük, itt regisztráljon.

http://axialgyakorlatiakademia2013.axial.hu/

Az előregisztráció 2013. május 13-ig lehetséges, aki nem kapott írásbeli meghívót, kérjük itt jelezze megjelenési szándékát.

Nyomtatóbarát változatPDF változat