Egy új időszak küszöbén – Digitalizáció, földügyek, támogatások – Fiatal Gazda Konferencia – 2020. február 28.

Nem csak a világban, de az agrárium körül is sok minden változik. Vége van egy támogatási ciklusnak, jön az új. Mit hoz magával? Változik az agrár szabályozás, hatóanyag kivonások vannak, földügyekben jön változás, de az új támogatások is hoznak majd változást a szabályokban. Erre is érdemes készülni! A digitalizáció a mindennapjaink része. Erre a kihívásra nem csak a gazdáknak, az államnak is választ kell adnia. Érdekes látni, hogy milyen célok, elvek mentén várhatóak a változások. Ha ezekre a kérdésekre és még további témákra kíváncsi vagy, akkor gyere el a február 28-i Fiatal Gazda Konferenciára!

 

A rendezvény részletes programjának letöltéséhez klikk ide!

 

A konferenciára ITT lehet jelentkezni február 10-ig!

 

A konferencia részvételi díja 13.900,- forint, amely tartalmazza a rendezvény minden helyben felmerülő költségét, így az étkezést is.

A rendezvényre elsősorban a 40 év alatti fiatal gazdákat várjuk! A jelentkezésekről külön visszaigazolást küld az AGRYA. Ebben találhatóak meg a részvételi díj fizetéséhez kapcsolódó információk is. A részvételi díj előzetes megfizetése feltétele a részvételnek.

További információ munkanapokon 9.00-17.00 óra között a 06 1 270 4874 telefonszámon vagy a callcenter [at] agrya [dot] hu email címen kérhető.

Kapcsolódó dokumentumok

fgk_2020_program_v20200119.pdf638.12 kBpdf
Nyomtatóbarát változatPDF változat