Fiatal Gazda Klubok - 2017. február 20-21.

Az AGRYA partnereivel alakította ki a Fiatal Gazda Oktató és Tanácsadó Központok Hálózatát öt végponttal (Tiszadob, Szegvár, Kecskemét, Soponya, Kóny). A kisebb események és tanácsadás, adminisztratív szolgáltatások befogadására alkalmas ingatlanokban februárban elindulnak a Fiatal Gazda Klub rendezvények.

A Fiatal Gazda Klubokkal az AGRYA célja kettős. Egyrészről a rendszeres, évente legalább 6-8 esemény erősíti a fiatal gazdák tájékozottságát, felkészültségét. Másrészről a visszatérő események a remények szerint találkozási ponttá is teszik a Központokat és ezzel valódi klub hangulatot, élményt adnak a térség fiatal gazdáinak. A személyes kapcsolatok fejlesztése elengedhetetlen a gazdák közötti jobb együttműködéshez. Erre adnak esélyt a Fiatal Gazda Klub események.

Az első rendezvények 2017. február 20-21-én lesznek az öt helyszínen. A témák egyrészről a támogatási újdonságok lesznek, termelési, szakmai oldalról viszont a talaj köré szerveződik az esemény témája.

A regisztrációs lap elérhető a csatolmányban.

A kitöltött regisztrációs lapot legkésőbb 2017. február 10., 12 óráig kérjük visszaküldeni a regisztrációs lapon szereplő címre, elektronikusan, faxon vagy postai küldeményként.

Nyomtatóbarát változatPDF változat