Fiatal Gazda Konferencia - 2017

Az AGRYA hagyományosan február végén tartja az éves nagy rendezvényét a Fiatal Gazda Konferenciát. A 2017. évi esemény időpontja és helyszíne:

2017. február 17. (péntek) 9.30-17.00

Budapest, Park Inn by Radisson Hotel

A 2017. évi program egyik témája az átalakuló agrárintézmény-rendszer, az MVH átalakítása után kialakuló helyzet és a támogatások későbbi leépítésének várható hatásai. Emellett foglalkozunk majd a mezőgazdaság egyik komoly problémájával, a nemzedékváltással, a gazdaságok átadásával, a fiatalítással. A részletes program elérhető a csatolmányban.

Bízunk benne, hogy ez a rendezvény is segítség lehet abban, hogy a fiatalok kevesebb zökkenővel, feszültségektől, konfliktusoktól mentesen tudják a gazdaságot átvenni az idősebbektől vagy szüleiktől. Emiatt a 2017. évi eseményre a szokásoktól eltérően várjuk az idősebb generáció képviselőit is. Persze nem korlátozás nélkül. Kizárólag 40 év alatti fiatal gazdák jelentkezését fogadjuk. A jelentkezési lapon azonban be lehet jelölni, ha egy közeli hozzátartozó, praktikusan szülő szeretné elkísérni a fiatal gazdát. Tehát 40 évnél idősebbek önállóan nem tudnak jelentkezni, részvételük csak 40 év alatti családtagjukkal együttesen lehetséges. Fontos, hogy ha a rendezvényen a részvételt lemondja a 40 év alatti gazdálkodó, akkor sajnos a tervezetten vele együtt érkező közeli hozzátartozót sem tudjuk fogadni önállóan. Természetesen a rendezvény részvételi díját minden résztvevő után ki kell fizetni.
 

Az eseményrésztvevőinek továbbra is az önköltségnek megfelelő regisztrációs díjat - 12.800,- Ft személyenként – kell fizetniük. Ez továbbra is tartalmazza a helyben felmerülő közvetlen konferencia költségeket, így a megszokottan színvonalas ebédet is.

A jelentkezéseket érkezési sorrendben regisztrálja az AGRYA. A jelentkezők visszaigazolást kapnak a jelentkezésükről. Ebben a levélben szerepelnek a regisztrációs díj megfizetéséhez kapcsoló információk is. A regisztrációs lap elérhető a csatolmányban.

A kitöltött regisztrációs lapot legkésőbb 2017. január 25-ig kérjük visszaküldeni a regisztrációs lapon szereplő címre, elektronikusan, faxon vagy postai küldeményként.

 

További információ:

AGRYA Országos Iroda

06 1 2704874 callcenter [at] agrya [dot] hu

Kapcsolódó dokumentumok

fgk_2017_program_web.pdf 154.48 kB pdf
fgk_2017_jelentkezesi_lap_web.doc 27 kB msword
Nyomtatóbarát változatPDF változat