Fiatalok foglalkoztatása az agrárszektorban - Konferencia - 2014. március 18.

A magyar vidék foglalkoztatási helyzetének egyik furcsa paradox jelensége, hogy vidéken komoly munkanélküliség van és szintén ott működő mezőgazdasági szereplők viszont munkaerő hiányra panaszkodnak. Ennek e jelenségnek az okait, a probléma feloldását segítő tennivalókat kívánja a összegezni az AGRYA, a partnerével, a Második Hullám Vidéki Ifjúsági Szövetséggel közösen szervezett "Fiatalok foglalkoztatása az agrárszektorban" című eseménnyel. A rendezvény nyitott az AGRYA várjuk a jelentkezőket.

A rendezvény előadói között gyakorló gazdálkodók, az agrobizniszben érdekelt cégek, a középfokú és felsőfokú oktatás szereplői, valamint a szabályozási feladatokkal és támogatási lehetőségekkel bíró állami szervek képviselői vesznek részt.

A rendezvény időpontja: 2014. március 18. 9.30, helyszíne: Budapest, Park Inn by Radisson Hotel.

A rendezvényre a csatolt regisztrációs lap kitöltésével lehet jelentkezni. A regisztrációs díj jelképes, 2.000,- forint személyenként. A regisztrációs díj pusztán a jelentkezés megerősítését szolgálja. A regisztrációs díj magában foglalja a rendezvényhez kapcsolódó összes költséget, így az étkezés költségeit is.

A rendezvényen a részvételi lehetőségek korlátozottak. A jelentkezéseket érkezési sorrendben igazolja vissza az AGRYA. A visszaigazolás után kell a regisztrációs díjat megfizetni. A regisztrációs díj előzetes megfizetése a részvétel feltétele.

 

Jelentkezési határidő: 2014. március 10.

 

További információk: AGRYA Országos Iroda, 06 1 270 4874, callcenter [at] agrya [dot] hu

Kapcsolódó dokumentumok

konf_program_marc_18.pdf 304.02 kB pdf
foglalkoztatas_2014_jelentkezesi_lap.doc 92 kB msword
Nyomtatóbarát változatPDF változat