Indul a Vidék Kaland! Jelentkezés április 18-ig!

A vidéki élet, a mezőgazdaság iránt érdeklődő városi fiataloknak hirdeti meg az AGRYA a Vidék Kaland Programot. Aki 18-35 év közötti, városlakó és szívesen eltöltene egy hetet a nyáron egy fiatal gazdánál, az jelentkezzen a Programra! Ez a kezdeményezés lehetőséget ad arra, hogy a résztvevő belelásson abba, hogy hogyan működik egy gazdaság, milyen a gazdák élete, hogyan telnek mindennapjaik. Kaland és egyben kihívás is, hiszen nem turistaként, hanem a gazdaság munkatársaként lehet a tapasztalatokat megszerezni.

A Program korábbi hat éve alatt 187 fiatal szerezhetett közvetlen élményeket a gazdálkodásról. Képek, élmények a korábbi időszakról: videk-kaland.hu

A Vidék Kaland Programra az érdeklődőknek pályázni kell. Ehhez április 18-ig ki kell tölteni a jelentkezési űrlapot és külön el kell küldeni egy fényképet. A jelentkezőket személyesen meghallgatják az AGRYA munkatársai és ez után választják ki azt a 25-35 fiatalt, aki a programban részt tud venni. Részletek a pályázati felhívásban. Ezt mindenképpen alaposan olvassa át a jelentkező!

Jelentkezési űrlap

A Vidék Kaland Programnak semmi köze sincs az egyik kereskedelmi csatornán szervezés alatt levő gazdákhoz kapcsolódó reality showhoz. Attól az AGRYA mereven elzárkózik, ahhoz nem ad semmiféle segítséget, támogatást, mivel a műsor szellemisége ellentétes az AGRYA elveivel.

A jelen bejegyzéshez illusztrációként használt képek a 2015-2016 évi program során készültek. A rajtuk szereplő emberek nem színészek, nem modellek, hanem a program őszinte résztvevői!

A Vidék Kaland nem reality show, hanem maga az élet!

Kapcsolódó dokumentumok

videk_kaland_palyazati_felhivas_2019.pdf75.08 kBpdf
Nyomtatóbarát változatPDF változat