Képzés ökológiai gazdálkodóknak

Az Ökológiai Mezőgazdasági Kutatóintézet a fiatal ökogazdák számára 2013-ban tematikusan egymásra épülő képzési programot szervez, szakavatott előadók, tapasztalt gyakorlati szakemberek és az ágazatban érdekelt intézmények közreműködésével. A program első, „Biogazdálkodás és menedzsment” című kétnapos moduljára 2013. április 12-13-án kerül sor, Gödöllőn, a Szent István Egyetemen.

A programsorozat tervezett tematikája és az első modul részletes programja letölthető itt. Szállás foglalási lehetőség: www.sziekollegium.hu
A részvételi díj: 6.000 Ft/nap ebéddel, szünetekben frissítővel. Két nap együtt 10.000 Ft, előjelentkezéssel (április 5-ig) 8.000 Ft. On-line jelentkezés az első modulra itt.
Aktuális: Tóth Katalin helyettes államtitkár asszony elvállalta, hogy megnyitó előadást tart a Fiatal Gazdáknak, melyben bemutatja a Vidékfejlesztési Minisztérium ökogazdálkodási szakpolitikai irányait.
Segítsen megtervezni a Fiatal Gazda képzési program további menetét! Az alábbi felméréssel jelezheti felénk, hogy mely témákban és helyszíneken, milyen időpontban szeretné, ha szakmai és terepnapot valósítanánk meg. Igényfelmérés a második modulra itt.
 

Nyomtatóbarát változatPDF változat