Kockázatkezelés és diverzifikáció - Nemzetközi Fiatal Gazda Konferencia

Nemzetközi konferenciát szervez az AGRYA Lajosmizsén, 2017. november 16-án „Kockázatkezelés és diverzifikáció” címmel. A rendezvény részben a nemzeti és EU támogatáson alapuló kockázatkezelési eszközökkel foglalkozik majd. E mellett tervek szerint olyan, fiatalok által irányított gazdaságok bemutatására kerül sor a itthonról és a környező országokból, amelyeknek nem csak a mezőgazdasági termelésből, hanem más tevékenységből is van jövedelme, tevékenységük diverzifikált. A tervek szerint magyar, cseh, szlovákiai, romániai, szlovén, lengyel és horvát fiatal gazdák tartanak majd előadást.

A tervezett program elérhető itt: http://www.agrya.hu/sites/default/files/downloads/konf_program_20171116.pdf Az eseményre várjuk a magyarországi fiatal gazdákat is.

Az eseményre jelentkezni elektronikus formanyomtatvány kitöltésével itt: http://www.agrya.hu/kockazatkezeles-es-diverzifikacio-nemzetkozi-konfere...

Regisztrációs határidő: 2017. október 10.

Az eseményhez kapcsolódóan, a jelentkezés visszaigazolása után- 2.000,- regisztrációs díjat kell fizetni. Ez magában foglalja az eseményhez kapcsolódóan helyben felmerülő költségeket, így az étkezést is.

A jelentkezéseket érkezési sorrendben fogadjuk be és igazoljuk vissza. Korlátozott a magyarországi résztvevők számára fenntartott résztvevői keret, így aki érdeklődik, annak érdemes igyekeznie a jelentkezéssel.

Az eseményekre elsősorban a 40 év alatti fiatal gazdálkodókat várjuk, hívjuk!

Kapcsolódó dokumentumok

konf_program_20171116.pdf 94.08 kB pdf
Nyomtatóbarát változatPDF változat