Megújuló agrárium - Fiatal Gazda Konferencia - február 22.

Az AGRYA szokásosan február utolsó péntekjén, így az az idei évben fenruár 22-én tartja az éves konferenciáját. A konferenciát Dr. Nagy István miniszter úr nyitja meg. 

A konferencia cím választásával, "Megújuló agrárium", arra kívánt utalni a szervező AGRYA, hogy a változások éve lehet a 2019. év. Így a rendezvény első részben, amely az agrár szabályozás, a támogatás politika változásaira fókuszál ennek megfelelő témák kerülnek elő. Szó lesz az EU támogatási ciklus agrártámogatási kereteiről, céljairól, tartalmáról, az adózási rendszer és a földtörvény változásairól, a gazdák jövedelmét nem kis részben befolyásoló piaci folyamatokról.

A konferencia második része az új technológiák, megoldások mindennapi alkalmazásáról szól a kisebb-nagyobb gazdaságokban. Itt kapott helyet az a kerekasztal beszélgetés is, amelyben az agráriumhoz kapcsolódó különböző piaci szereplők mutatják be azokat a technológia-termelési változásokat, amelyek már itt vannak előttünk, amelyekre érdemes készülni, semmiképpen nem szabad figyelmen kívül hagyni.

 

A rendezvény részletes programja a csatolmányban elérhető. Jelentkezni a Regisztrációs Űrlap kitöltésével lehet február 11-ig.

A konferencia részvételi díja 13.900,- forint személyenként.

Kapcsolódó dokumentumok

fgk_2019_program_web.pdf 1.11 MB pdf
Nyomtatóbarát változatPDF változat