Október 17-én indul a Vidék Kaland Klub! Hívó szavak - bio minőség, kistermelői értékesítés, növényvédelem, kaland!

Indul az AGRYA Vidék Kaland Programjának főszezonon kívüli változata a "Vidék Kaland Klub". Ez, hasonlóan a nyári kalandokhoz a mindennapi, konvencionálisnak mondható mezőgazdaságot szeretné közelebb hozni, közérthetően, személyes példákon keresztül bemutatni a városi fiataloknak. Havonta egy klub esemény lesz, 2014. márciusáig.
Az első Klub rendezvényre 2013. október 17-én 18 órától kerül sor Budapesten, a  Városligetben, a Vajdahunyadvárban, a Mezőgazdasági Múzeumban.

A rendezvény fő témája a kertészet. A tervezett előadások a következők:

- Bio minőségű tömegtermelés, bio minősítés nélkül - Bakó Dániel, fiatal gazda, Szentes
- Kistermelői értékesítés és ami mögötte van - Benedek Borbála, fiatal gazda, Nagyréde
- Mikortól beszélhetünk növényvédelemről Magyarországon? . Mezőgazdasági Múzeum munkatársa
- Kalandor élménybeszámoló a nyári Vidék Kalandról - az előadó meglepetés

Az előadásokat egy kötetlen beszélgetés követi az előadók és a résztvevők között, az eseményt helyi termék kóstolás zárja.

A Klub rendezvények látogatása ingyenes, de előzetes regisztrációhoz kötött. A regisztrációt egyszer kell csak végigcsinálni. A rendezvényre meghatározott számú férőhely van, az AGRYA a jelentkezéseket erre tekintettel igazolja vissza. Csak a visszaigazolás után biztosított a részvétel.

A regisztrációs űrlap letölthető a csatolmányból. Ezt kell kitölteni és visszaküldeni a 06 1 3200 429 fax számra vagy a videk-kaland@agrya,hu címre. Az október 17-i eseményre október 14-ig lehet jelentkezni. A jelentkezéseket a helyek függvényében október 15-ig visszaigazolja az AGRYA.

További információ, kapcsolat: callcenter [at] agrya [dot] hu, 06 1 270 4874

Kapcsolódó dokumentumok

videk_kaland_klub__regisztracios_lap.doc 23.5 kB msword
Nyomtatóbarát változatPDF változat