Rövid összefoglaló az AGRYA Elnökségének 2012. február 3-i üléséről

Az AGRYA Elnöksége 2012. február 3-án ülésezett Tatán. Az ülésen elfogadták a 2012. évi működési költségvetést, döntöttek a stratégiai együttműködésről a tevékenységét újonnan elindító Második Hullám Vidéki Ifjúsági Szövetséggel.
Döntöttek a Vidék Kaland Hivatásos Program lebonyolításával kapcsolatos kérdésekről, a jelentkezők személyes meghallgatása 2012. február 25-én lesz Budapesten.
Az Elnökség külön tárgyalta a Vesd Bele Magad! Programot, amelyre már most 31 iskola jelentkezett. Ezzel kapcsolatosan döntöttek arról, hogy az adomány gyűjtést még intenzívebbé kell tenni, mert a jelenleg rendelkezésre álló források várhatóan nem lesznek elegendőek az igényekre. A Program meglepően nagy média nyilvánosságot kapott.
Az Elnökség áttekintette a tagfelvételre várók listáját, döntött arról, hogy a jelöltek személyes meghallgatása 2012. február 24-én lesz a budapesti Országos Gyűlés után.

Az Elnökség jóváhagyta a 2011. évi közhasznúsági jelentésről és az ennek részét képező mérlegről az Országos Gyűlésnek készített előterjesztést. 

Nyomtatóbarát változatPDF változat