Tények a számok mögött - az Axiál a 2014. évi AgrárgépShow

Az AXIÁL Kft. az AgrárgépShow legnagyobb kiállítójaként képviselteti magát 2014 januárjában a Hungexpo-n.

2014. január 29. és február 1. között négy kiállítás tölti meg a Hungexpo fedett kiállítási területeit. A több mint 30.000 m2-es kiállítótéren egy időben rendezik meg az AgrárgépShow, az AGROmashEXPO, a Magyar Kert, valamint a Szőlészet és Pincészet kiállításokat.

A négy rendezvény közül a legnagyobb területet a mezőgazdasági gépekre specializálódott AgrárgépShow foglalja majd el. A Hungexpo fedett területeinek több mint ¾-ét elfoglaló kiállítás több mint 23.000 m2-es területén a hazai gépforgalmazók és forgalmazott márkák színe java képviselteti majd magát.

Az Axiál Kft. a teljes D pavilont megtöltve, a legnagyobb kiállítóként, közel 5000 m2-en mutatja be kínálatát.  Az AXIÁL Gépkavalkád részeként a cég által forgalmazott 25 márka 91 gépe kerül kiállításra, ezek között pedig 30 olyan újdonság, melyet a nagyközönség számára most mutatnak be először.

Az előzetes hírekkel ellentétben, az AgrárgépShow-n való jelenléttel párhuzamosan a cég a korábban Lajosmizsén, majd az utóbbi években Baján szervezett saját kiállítását, az AXIÁL Szakmai Napokat 2014-ben nem rendezi meg.

Nyomtatóbarát változatPDF változat