Vidék fiatal nagykövetei - városi és falusi fiatalok figyelmébe

A Fiatal Gazdák Magyarországi Szövetsége – AGRYA korábbi vidék kommunikációs programjainak – Vidék Kaland, Virtuális Falu - folytatásaként hirdeti meg a „Vidék fiatal nagykövetei” programot. A kezdeményezés célja, hogy a fiatalok szemüvegén keresztül szélesebb közvélemény számára bemutassa a mai magyar falvak és az ott élő fiatalok mindennapjait.
A programba városlakó és falusi fiatalokat várunk. Számukra szervezünk 2016 november-2017 augusztus között közösségfejlesztő tréninggel egybefűzött utazásokat olyan falvakba, ahol jól működik a települési közösség, ahol kezdeményező szerepet visz az önkormányzat, ahol megvan az együttműködés a települési közösségek, vállalkozások és önkormányzatok között.
A programban résztvevők feladata, hogy az élményeiket elmondják, bemutassák a közösségi oldalakon keresztül. Ezen túl feladatuk, hogy környezetükben megtalálják a „vidéket”, érdekes embereket, sztorikat. Ezekből a történetekből a résztvevők közreműködésével felépül a videki-fiatal.hu címen a program weboldala.

A programban 18-35 év közötti vidéki témák után érdeklődő városlakó és falusi fiatalok jelentkezését várjuk. Jelentkezési határidő: 2016. október 24. A jelentkezési lap elérhető a www.agrya.hu weboldalon. A jelentkezési lapot elektronikusan kell megküldeni, Pdf formátumban és csatolni kell mellé egy, a jelentkezőt ábrázoló portré fotót.

A program résztvevőit személyes meghallgatás után választja ki az AGRYA. A személyes meghallgatások időpontja 2016. október 28-30, Budapest.

Az első szakmai útra és tréningre várhatóan 2016. november 26-27-én kerül sor.

Jelentkezési lap elérhető alább.

További információ
AGRYA Országos Iroda
0613200429, callcenter [at] agrya [dot] hu

Kapcsolódó dokumentumok

vfny_jelentkezesi_lap_2016.doc 25 kB msword
Nyomtatóbarát változatPDF változat