Fiatal Gazdák figyelem! Jelentkezés fogadó gazdának!

Az AGRYA által szervezett Vidék Kaland Program keretében pályázaton kiválasztott városi fiatalok tölthetnek el egy hetet, munkával egy fiatal gazda által irányított gazdaságban. A Program célja, hogy megmutassuk hogyan élnek, dolgoznak a gazdák. Hogy az internetes sületlenségek mellett a valóság is megismerhető legyen.

Ha 35 évnél fiatalabb gazdálkodó vagy, és szívesen fogadnál a gazdaságodban érdeklődő 18-35 év közötti városi fiatalt, akkor jelentkezz április 18-ig!

 

Jelentkezési űrlap

 

Elsősorban olyan kertészettel, állattenyésztéssel foglalkozó kisebb-nagyobb gazdák jelentkezését várjuk, ahol van a nyári szezonban értelmes elfoglaltság a lelkes, de szakmai tapasztalattal nem rendelkező "kalandoroknak".

A résztvevőknek étkezést kell biztosítani, megfelelő értelmes munkával kell őket ellátni és természetesen foglalkozni kell velük. A cél, hogy minél több élményük legyen, hogy megismerjék ne csak a gazdaságot, de a gazdát is és az települést, ahol a gazdálkodás zajlik. A „kalandorok” az élményeiket kötelezően megosztják majd az Interneten, így fontos, hogy legyen miről írni. Ez a program nem az „ingyen munkásokról” szól! Ennek a programnak a célja, hogy a gazdákról valós képet kapjanak az emberek és ezzel emelkedjen a gazdák megbecsülése. Ebben kérjük a gazdatársak segítségét!

Az AGRYA fedezi a résztvevők alkalmi munkavállalásának adóterheit és hozzájárul az elhelyezésük költségeihez, ha az a településen működő szálláshelyen és nem a fogadó gazdánál történik.

Ha bármi kérdésed van, akkor keresd az AGRYA Irodát: callcenter [at] agrya [dot] hu vagy 0612704874.

Vidék Kaland - nem reality show, hanem maga az élet!

Nyomtatóbarát változatPDF változat