"Virtuális Falu - Újratöltve" - jelentkezőket várunk! Pályázat

Folytatódik az AGRYA falusi ifjúsági közösségi fejlesztése a Virtuális Falu Program. Az érdeklődő 18-26 év közötti fiatalok számára pályázatot hirdetünk. Jelentkezési határidő: 2013. október 4.

Az AGRYA, partnereivel, így elsősorban a Második Hullám Vidéki Ifjúsági Szövetséggel közösen 2012-ben indította el a Virtuális Falu Programot. Ez egy kísérleti demokrácia fejlesztési program, amely elsődlegesen a falusi közösségek megerősítését célozza.
Az élénk közösségi élet egyik fontos eleme annak, hogy a nagyobb közösség és a település is jól működjön, fejlődni tudjon. A falusi közösségek, egyesületek között viszonylag kis számban vannak tisztán ifjúsági közösségek. A már működő közösségek továbbélése miatt azok tevékenységében, vezetésében szükséges az utánpótlás, a fiatalok bevonása. A Virtuális Falu Program azon fiatalokat célozza meg, akik már részesei valamilyen formában a helyi közösségek életének és szeretnék ismereteiket, tudásukat fejleszteni. A Program tehát abban kíván segítséget nyújtani, hogy a helyi, falusi közösségek aktív fiatal tagjai felkészültebben tudják ellátni a feladataikat. A 2012/2013. évi program eseményeiről a www.mhvisz.hu weblap tartalmaz további információkat.

A Program korábbi tapasztalatait felhasználva folytatódik a kezdeményezés. Az érdeklődők közül pályázaton keresztül választjuk a részvevőket. A részletes pályázati felhívás és a jelentkezési lap elérhető a csatolmányban.

Kapcsolódó dokumentumok

vf_jelentkezesi_lap_2013_web_1.doc 22.5 kB msword
vf_palyazati_felhivas_2013_2.pdf 203.3 kB pdf
Nyomtatóbarát változatPDF változat