2016 a vállalati jubileum és a telephelyfejlesztés éve - Raiffeisen-Agro

2016 a vállalati jubileum és a telephelyfejlesztés éve
A Raiffeisen-Agro Magyarország Kft. idén ünnepli 20 éves jubileumát.  Anyavállalatunk, az RWA Raiffeisen Ware Austria AG magyarországi fióktelepéből mára egy több mint 25 milliárd Forint forgalmat bonyolító mezőgazdasági integrátorrá fejlődött a cég. 
Hatvan-Kerekharaszton lévő telephelyünkön tavaly nyáron indult egy jelentős telephely-fejlesztési projekt, melynek keretében egy új, több mint 5000 tonna termény tárolására alkalmas magtár már átadásra került. A telephelyi infrastruktúra és az irodaház felújítása is lezárul 2016-ban.
Ikrényi központunk bővítésében is új mérföldkőhöz értünk. 2016 januárjában nyitotta meg kapuit az új logisztikai központ, mely növényvédő-szerek országos disztribúcióját készíti elő. A robbanásveszélyes és gyúlékony áruk számára speciális tárolókapacitással rendelkező, 1158 m2 alapterületű, akár 1200 raklapnyi áru tárolására alkalmas, temperált logisztikai központ megfelel a legszigorúbb biztonsági előírásoknak.
Dél-Alföldi partnereink ellátására egy zöldmezős beruházás keretében 2016-ban kiépítjük csongrádi telephelyünket, ahol egy közel 7000 tonna áru tárolására alkalmas magtár, inputanyag-raktár, szárító, műtrágya-keverő, valamint egy irodaház megépül.

Nyomtatóbarát változatPDF változat